google
Volledig scherm
© google

Vandalisme aan geparkeerde auto’s in Vooruitgangstraat

TemseIn de nacht van vrijdag op zaterdag werden verschillende voertuigen beschadigd in de Vooruitgangstraat in Temse.

 1. Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlichtingspaal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”
  Temse

  Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlich­tings­paal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”

  David D.B. (20) uit Temse reed in de zomer van vorig jaar met de bedrijfswagen van zijn moeder tegen een verlichtingspaal. Op dat moment had de man nog geen rijbewijs, maar wilde hij zich bewijzen voor zijn vrienden. “Ik heb die dag een zeer domme fout gemaakt en besefte niet goed wat ik aan het doen was", verklaarde D.B. vanochtend in de rechtbank.
 2. Meer dan zeventig procent inwoners Eerstelijnszone Dender heeft prik gehad: deze week nog eens meer dan 11.000 vaccins uit te delen
  Dendermonde/Hamme./Lebbeke/Buggenhout/Zele/Berlare

  Meer dan zeventig procent inwoners Eerste­lijns­zo­ne Dender heeft prik gehad: deze week nog eens meer dan 11.000 vaccins uit te delen

  Met 11.356 uit te delen vaccins voor de vaccinatiedorpen van Appels en Hamme deze week blijft de vaccinatiecampagne in de regio van Eerstelijnszone Dender stevig doorgaan. Het harde werk de voorbije weken levert ook al een mooie vaccinatiegraad op. Liefst 73 procent van de inwoners kreeg al een prik. Bijna 40 procent is al volledig ingeënt tegen Covid-19.