Stijn Teugels, de nieuwe voorzitter van Unizo-Temse (centraal), met financieel beheerder Johan Nees en secretaris Jean-Marie Van Hoeylandt.
Volledig scherm
Stijn Teugels, de nieuwe voorzitter van Unizo-Temse (centraal), met financieel beheerder Johan Nees en secretaris Jean-Marie Van Hoeylandt. © RV

Unizo-Temse heeft nieuw bestuur: Stijn Teugels volgt Patrick Michiels op als voorzitter

De Unizo-afdeling van Temse heeft een nieuw bestuur. Stijn Teugels (37) is de nieuwe voorzitter. Hij volgt Patrick Michiels (65) op, die liefst 23 jaar aan het roer stond van Unizo-Temse.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"