De aankondigingsborden zijn intussen geplaatst. Vanaf 19 december gaan de twee zijstraten Laagstraat en S.G. Boereboomstraat onherroepelijk dicht.
Volledig scherm
De aankondigingsborden zijn intussen geplaatst. Vanaf 19 december gaan de twee zijstraten Laagstraat en S.G. Boereboomstraat onherroepelijk dicht. © Kristof Pieters

Twee zijstraten van N16 gaan half december dicht: “Volgend jaar evaluatie om te beslissen of het definitief is”

TemseHet Agentschap Wegen en Verkeer gaat volgende week de nieuwe verkeerslichten plaatsen op het heraangelegde kruispunt van de N16 met de Hoogkamerstraat. Aansluitend zullen de twee zijstraten Secretaris-Generaal Boereboomstraat en de Laagstraat afgesloten worden van de gewestweg. “Volgend jaar volgt een evaluatie om te zien of de maatregel definitief wordt”, zegt woordvoerder Jef Schoenmaekers.

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.