Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Twee dodelijke slachtoffers bij reeks ongevallen op de E17: autotransport en vrachtwagen in lichterlaaie, snelweg volledig afgesloten

Een autotransport en een vrachtwagen zijn op de E17 richting Antwerpen in Temse in vlammen opgegaan. Vermoedelijk is de brand ontstaan na een kop-staart-aanrijding in de staart van de file van een eerder ongeval in Kruibeke. Er is sprake van één dodelijk slachtoffer. Het vuur sloeg over op de berm, met erg veel rookontwikkeling tot gevolg. Door de moeilijke blus- en ruimwerken moest de snelweg afgesloten worden tussen Sint-Niklaas-Centrum en Haasdonk. Ter hoogte van de overgang Waasmunster -  Sint-Niklaas is later nog een bestelwagen op een vrachtwagen ingereden. Ook daar kwam de bestuurder om het leven. 

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!