Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Twee auto’s in beslag genomen en vijf rijbewijzen ingetrokken bij weekendcontrole

Temse/KruibekeDe politie van de zone Kruibeke/Temse hield in de nacht van zaterdag op zondag tussen 18 uur ’s avonds en 1 uur ’s nachts extra verkeerscontroles in de zone. Er werden 5 rijbewijzen ingetrokken.

 1. Beerschot-jeugdspeler Tomas (20) overwon leukemie en is nu kapitein van zijn ploeg: “De club is me steeds blijven steunen doorheen de zware strijd”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/RIJMENAM

  Beer­schot-jeugdspe­ler Tomas (20) overwon leukemie en is nu kapitein van zijn ploeg: “De club is me steeds blijven steunen doorheen de zware strijd”

  Beerschot-jeugdspelers Tomas Muyldermans (20) en Willem-Jan Van Moerzeke (18) kregen de eer om de aftrap van de eerste ploeg te geven in de wedstrijd tegen K.V. Mechelen. Willem-Jan vecht nog steeds tegen een zeldzame vorm van leukemie, Tomas overwon de ziekte. “Een mooi gebaar van de club, nog maar eens het bewijs dat Beerschot een familieclub is die om zijn spelers geeft.”
 2. Belgische punkpionier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”
  Heist-op-den-Berg/Herentals/Vorselaar

  Belgische punkpio­nier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”

  Punkband Funeral Dress viert binnenkort zijn 35ste verjaardag, zij het met een jaartje uitstel, met concerten in Heist-op-den-Berg en Vorselaar. Frontman Dirk Peeters (57 jaar), een Heistenaar die al 20 jaar in Herentals woont, is de oprichter en het enige originele bandlid. Een verhaal van een mislukte rockrally als debuutshow tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten. “Wij werden zot verklaard toen we op café verkondigde dat we punk gingen spelen.”
 1. Tattooartiest Eskobar vreest Europees verbod op inkt met isopropanol: “Zonder alternatief moeten we opnieuw deuren sluiten. En dat na corona”
  PREMIUM
  Temse

  Tattooar­tiest Eskobar vreest Europees verbod op inkt met isopropa­nol: “Zonder alterna­tief moeten we opnieuw deuren sluiten. En dat na corona”

  Heel wat tattooshops tellen met een bang hart af naar 4 januari. Dan wordt een nieuw verbod van kracht op het gebruik van inkt met isopropanol. Die stof zit in de overgrote meerderheid van de huidige inkt. “Er dreigt niet alleen schaarste maar de alternatieven zijn van belabberde kwaliteit”, zegt tattooartiest Eskobar. “We hebben al zware klappen gekregen door corona en nu dreigt andermaal een sluiting.”