Alec Lamberts
Volledig scherm
Alec Lamberts © rv

TESAMEN krijgt met Alec Lamberts (23) jongste gemeenteraadslid

TemseSteendorpenaar Alec Lamberts zal op 31 januari de eed afleggen in de gemeenteraad van Temse namens de lokale politieke beweging TESAMEN. Hij volgt daarbij Mariam Sourroukh op. Die gaat een nieuwe professionele uitdaging aan waardoor ze te weinig tijd heeft voor haar mandaat.

 1. “Moreel verwerpelijk, maar alles gebeurde met wederzijdse toestemming”: vijftiger moet zich verantwoorden voor verkrachting
  PREMIUM

  “Moreel verwerpe­lijk, maar alles gebeurde met wederzijd­se toestem­ming”: vijftiger moet zich verantwoor­den voor verkrach­ting

  Randde een voormalig horecabaas (59) uit Bornem twee minderjarige jobstudentes aan of misbruikten zij hem juist? De tienermeisjes stapten in 2021 naar de politie om klacht in te dienen. Ze beweren dat hij hen ongepast zou hebben aangeraakt en zelfs hebben verkracht. “Zijn gedrag was misschien ontoelaatbaar, maar dat van de meisjes ook”, klonk het op zitting. Een van de slachtoffers deed het relaas van de feiten.
  Bornem
 2. Het Waasland van ‘Thuis’-acteur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”
  PREMIUM

  Het Waasland van ‘Thuis’-ac­teur Bart ‘Waldek’ Van Avermaet (61): “De Verbeke Foundation is een aanrader, zeker voor kinderen. Knotsgekke dingen zag ik daar al”

  Al meer dan 20 jaar bereikt Bart Van Avermaet (61) met zijn personage Waldek Kosinski in soapserie Thuis dagelijks duizenden Vlaamse huiskamers. Maar waar kan je hem vinden als hij niet op de set van Thuis of op de planken staat voor een theatervoorstelling? Waar hij graag een terrasje doet, een hapje eet of cultuur opsnuift, vertelt hij graag zelf aan de hand van zijn zes favoriete adresjes in het Waasland.
  Lokeren, Sint-Niklaas
 1. Van springkastelenparadijs in Lebbeke tot minigolfen in Sint-Niklaas: onze weekendtips voor het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van springkas­te­len­pa­ra­dijs in Lebbeke tot minigolfen in Sint-Niklaas: onze weekend­tips voor het Waasland en Dendermon­de

  Op Pasen is het nog een weekje langer wachten, maar dit weekend vat de paasvakantie wel aan. Tijd om er op uit te trekken met familie en vrienden. Laat je kinderen zich uitleven op een springkastelenparadijs of snuif de paassfeer op in een historische omgeving. Wij zetten je op weg met voldoende inspiratie voor een goedgevuld weekend.
  Beveren, Dendermonde, Zele, Lokeren, Sint-Niklaas