De steenbakkerij is momenteel een troosteloze vlakte met vervallen gebouwen maar daar komt op termijn verandering in.
Volledig scherm
De steenbakkerij is momenteel een troosteloze vlakte met vervallen gebouwen maar daar komt op termijn verandering in. © Kristof Pieters

Steenbakkerijsite wordt groene long van 18,5 ha: “Definitief een streep onder kmo-zone of woonwijk”

SteendorpGoed nieuws voor de inwoners van Steendorp. Het dorp krijgt er een groene long van 18,5 hectare bij. De gemeente Temse heeft samen met een werkgroep en de overheid een visie uitgetekend voor het gebied en daarbij is alleen plaats voor groen en recreatie. De steenbakkerij moet een toeristisch knooppunt worden met mogelijkheid tot overnachten en iets te eten of drinken, maar de infrastructuur blijft kleinschalig.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?