Chris Verschueren en een sociale huurster geven een schoen af voor de Sint bij Woonanker Waas.
Volledig scherm
Chris Verschueren en een sociale huurster geven een schoen af voor de Sint bij Woonanker Waas. © Kristof Pieters

Sociale huurders zetten hun schoentje bij Woonanker Waas: “Renovaties gebeuren in erbarmelijke omstandigheden en afwerking laat te wensen over”

Temse/Sint-Gillis-Waas/StekeneEen delegatie huurders van Woonanker Waas heeft zondag een ludieke actie gehouden aan de hoofdzetel van de huisvestingsmaatschappij. Momenteel worden er een 400-tal sociale woningen verbouwd maar de werken verlopen niet zoals het hoort. “Intussen moeten huurders soms in mensonwaardige omstandigheden leven”, klinkt het.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.