In een ultieme poging om de poort te rammen, beukten de gangsters ook nog eens de oldtimer zelf ertegen.
Volledig scherm
PREMIUM
In een ultieme poging om de poort te rammen, beukten de gangsters ook nog eens de oldtimer zelf ertegen. © Kristof Pieters

Ramkraak op garage voor unieke oldtimer: “Daders keerden terug met batterij om auto te kunnen starten”

ElverseleGangsters hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een ramkraak gepleegd op de Mercedesgarage D’Hondt op de Nieuwe Steenweg in Elversele. Buit konden ze niet maken maar de ravage is wel enorm. Doelwit van de daders was een oldtimer met een geschatte waarde van 100.000 euro. 

 1. Belgische punkpionier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”
  Heist-op-den-Berg/Herentals/Vorselaar

  Belgische punkpio­nier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”

  Punkband Funeral Dress viert binnenkort zijn 35ste verjaardag, zij het met een jaartje uitstel, met concerten in Heist-op-den-Berg en Vorselaar. Frontman Dirk Peeters (57 jaar), een Heistenaar die al 20 jaar in Herentals woont, is de oprichter en het enige originele bandlid. Een verhaal van een mislukte rockrally als debuutshow tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten. “Wij werden zot verklaard toen we op café verkondigde dat we punk gingen spelen.”
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.