Het proces vindt niet in het Justitiepaleis plaats, maar in het stadhuis van Dendermonde omdat daar meer ruimte is voor alle beklaagden en advocaten die bij dit proces betrokken zijn.
Volledig scherm
Het proces vindt niet in het Justitiepaleis plaats, maar in het stadhuis van Dendermonde omdat daar meer ruimte is voor alle beklaagden en advocaten die bij dit proces betrokken zijn. © Geert De Rycke

Proces rond vermeende Turkse vleesmaffia van start: bijna veertig beklaagden voor rechter wegens miljoenen aan sociale fraude en mensenhandel

Tielrode/TemseBelastingontduiking, sociale fraude en mensenhandel. Daarvoor moeten bijna veertig beklaagden en vennootschappen zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Dendermonde. Allemaal zouden ze deel uitmaken van de zogenaamde Turkse vleesmaffia, die onder andere opereerde vanuit het vroegere restaurant De Rietgors in Tielrode.

 1. Grote vuurbol schrikt wijk in Temse op: “Vandalisme en overlast zijn al langer een plaag”
  Temse

  Grote vuurbol schrikt wijk in Temse op: “Vandalisme en overlast zijn al langer een plaag”

  Het gemeentebestuur van Temse onderzoek of er een bewakingscamera geplaatst kan worden in de omgeving van de Pieter Dierickxlaan in Temse. Aanleiding hiervoor is de zware ontploffing die zich zondagavond rond 19 uur daar heeft voorgedaan. Op een sportterreintje werd een fles met een onbekende vloeistof tot ontploffing gebracht door onbekenden. Dit ging gepaard met een grote vuurbol. De buurt klaagt al langer de overlast aan.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"