Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politierechter stuurt vrouw naar dokter nadat ze 1,5 fles wijn op had en ongeval veroorzaakte

TemseDe politierechter stuurt een vrouw naar de dokter om haar rijgeschiktheid te laten controleren nadat ze met meer dan 3 promille dronken achter het stuur was gekropen en een ongeval veroorzaakte. Ze deed haar richtingaanwijzer aan om naar rechts af te slaan, maar reed uiteindelijk toch gewoon rechtdoor waardoor ze een ongeval veroorzaakte. 

 1. Fotograaf Marijn (38), portretteert carnavalisten en versierde huizen in Hamme: “Op deze manier toch carnaval laten leven”
  PREMIUM
  Hamme

  Fotograaf Marijn (38), portret­teert carnavalis­ten en versierde huizen in Hamme: “Op deze manier toch carnaval laten leven”

  Fotograaf Marijn De Keyzer (38) uit Hamme trekt deze dagen door zijn gemeente om er het coronaproof carnaval in beeld te brengen. De stoet kan uiteraard niet doorgaan door bekende redenen, maar de Wuitensgemeente ademt carnaval en daarom besloot hij dit in beeld te brengen. De beelden zullen ook getoond worden tijdens de livestream op 14 maart. “Op deze manier kan ik mijn passie doen en breng ik toch wat carnavalssfeer in de gemeente", klinkt het.
 2. Veerle en Karel nemen na 40 jaar afscheid van ’t Bloemeke: “Het bijzondere aan bloemen is dat ze passen bij elk moment in ’t leven”
  Puurs-Sint-Amands

  Veerle en Karel nemen na 40 jaar afscheid van ’t Bloemeke: “Het bijzondere aan bloemen is dat ze passen bij elk moment in ’t leven”

  Op zondag 28 februari werken Veerle Van Reeth en Karel Spapens de laatste dag in hun bloemenwinkel ’t Bloemeke in Puurs-Sint-Amands. Een maand later heropenen overnemers Alicia en Chloë de zaak. “We hebben hard gewerkt maar ook veel genoten van onze job. Bloemen horen bij de vrolijke en de verdrietige momenten in het leven, en dat maakt het mooi.”
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis