Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politierechter stuurt beklaagde met 2,69 promille in bloed naar dokter

TemseA. moest zich dinsdagochtend voor de politierechter verantwoorden voor een stevig alcoholpromillage, waarmee hij nog achter het stuur van zijn voertuig was gekropen. De man was uitgenodigd op een feestje nadat een familielid ontslagen was uit het ziekenhuis. 

 1. Crowdfunding voor ouders van Francis (16): “We willen hem een mooie uitvaart geven, met zo weinig mogelijk stress voor zijn mama en papa”
  Temse

  Crowdfun­ding voor ouders van Francis (16): “We willen hem een mooie uitvaart geven, met zo weinig mogelijk stress voor zijn mama en papa”

  Er is een steunactie op poten gezet voor de ouders van de verongelukte Francis Aerts (16). De tiener werd op 1 augustus van het fietspad gemaaid door een bestuurder onder invloed van drank en drugs. “We willen Francis graag een mooie uitvaart geven en zijn ouders ontlasten van alle stress en zorgen hieromtrent”, zegt Stephanie De Keirsmaeker (35). De actie zal ook gelinkt worden aan een goed doel rond verkeersslachtoffers.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.