De bestelwagens van Post NL werden afgeleid naar een zijstraat voor een doorgedreven controle.
Volledig scherm
De bestelwagens van Post NL werden afgeleid naar een zijstraat voor een doorgedreven controle. © Kristof Pieters

Politie controleert koeriers Post NL: twee chauffeurs onder invloed van drugs of alcohol, nog bestuurder betrapt op zwartwerk

TemseDe politie van de zone Kruibeke-Temse en de sociale inspectie hebben een grote controle gehouden op bestuurders van koerierdiensten. Dat gebeurde na klachten uit de buurt. Eind maart opende Post NL een nooddepot in Temse, nadat twee andere vestigingen werden verzegeld. Er zijn ook nu heel wat overtredingen vastgesteld. Niet alleen op zwartwerk: twee chauffeurs bleken ook onder invloed van drugs of alcohol. “We zijn zelf verrast door de resultaten", klinkt het bij de politie.

  1. Ouders plannen groot afscheidsfeest voor kleuterschool: “Zonde dat geldgewin primeert op welzijn van onze kinderen”
    PREMIUM
    Bornem

    Ouders plannen groot afscheids­feest voor kleuter­school: “Zonde dat geldgewin primeert op welzijn van onze kinderen”

    Ze hebben twee jaar hard gevochten, maar konden de sluiting van kleuterschool Tovertuin niet tegenhouden. Daarom nemen ouders en kinderen van het ‘Tijpelschooltje’ in de Houtenmolenstraat nu zondag afscheid met een groot schoolfeest. “We zijn diep teleurgesteld. Onze kleuters moeten weg uit deze groene omgeving, om te verdwijnen in de massa van een grotere school.”, zegt Roel Gevaers namens de ouders.