Volledig scherm
© Politie Kruibeke-Temse

Politie controleert aan werf wegenwerken Tielrode: “Verboden toegang geldt voor iedereen”

TielrodeDe politie heeft donderdag controles gehouden aan de werf van de werken in de B.A. Heymansstraat in Tielrode. Er is namelijk vastgesteld dat heel wat chauffeurs de verbodsborden negeren. Overtreders worden geverbaliseerd.

 1. Vaccinatiecampagne in ‘t Bau-huis van start op 1 maart: 110.000 inwoners van Sint-Niklaas en Temse krijgen er hun prikje
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Vaccinatie­cam­pag­ne in ‘t Bau-huis van start op 1 maart: 110.000 inwoners van Sint-Niklaas en Temse krijgen er hun prikje

  Op 1 maart start de vaccinatiecampagne in ‘t Bau-huis, voor de 110.000 inwoners van Sint-Niklaas en Temse. De evenementenhal moet operationeel blijven tot 31 oktober. “Het is een gigantische opdracht”, stelt burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA). Voor de inrichting van het vaccinatiecentrum zal de stad een beroep doen op Wase eventorganisatoren.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"