bob moors
Volledig scherm
© bob moors

Politie betrapt twee chauffeurs onder invloed van drugs en twee zonder rijbewijs

Temse/KruibekeEr werden zaterdagavond en -nacht extra verkeers- en overlastcontroles gehouden in de zone Kruibeke-Temse. Daarbij werden twee chauffeurs betrapt onder invloed van drugs en twee zonder rijbewijs.

 1. Dienstencentrum ’t Achterpoortje viert vijfjarig bestaan: “Nu ook antennepunt opgestart in Tielrode”
  Temse

  Diensten­cen­trum ’t Achter­poort­je viert vijfjarig bestaan: “Nu ook antenne­punt opgestart in Tielrode”

  ’t Achterpoortje in Temse werd precies vijf jaar geleden officieel erkend als lokaal dienstencentrum en dat jubileum werd met zo’n 170-tal trouwe gasten gevierd. Vorig jaar werd een bevraging gehouden om de werking nog verder te verfijnen. Een eerste concrete actie is nu de opstart van een eerste antennepunt in Tielrode. “Want ook daar is een duidelijke nood aan meer sociaal contact en ontmoetingsmogelijkheden”, zegt centrumleider Sofie Franckaert.
 2. “Na het herseninfarct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar
  PREMIUM
  Beveren/Sint-Niklaas

  “Na het hersenin­farct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar

  “Corona heeft een zware impact gehad, maar de markt heeft zeker nog een toekomst. Online vind je dat sociale contact niet." En toch breit Patrick Van Haut (65), een van de bekendste gezichten op de markt, een einde aan een carrière van 45 jaar. Zijn textielkraam was een begrip in onder meer Sint-Niklaas en Beveren en als voorzitter van de Wase Marktkramers verdedigde hij decennialang de belangen van de sector. “Het afscheid valt me zwaar, ik geef het toe.”
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.