facebook/Robert Van Lombergen
Volledig scherm
© facebook/Robert Van Lombergen

Peter Sagan verkent WK-parcours en stopt voor wafel op markt van Temse

temseOp de wekelijkse markt in Temse werd vrijdag een opmerkelijke bezoeker gespot. Niemand minder dan drievoudig wereldkampioen wielrennen Peter Sagan hield samen met twee ploegmaten halt om een warme wafel te eten.

 1. Akkoord in de maak over nieuwe coalitie: Antoine Denert keert terug als burgemeester, maar laat zich vervangen door Dimitri Van Laere
  PREMIUM
  Kruibeke

  Akkoord in de maak over nieuwe coalitie: Antoine Denert keert terug als burgemees­ter, maar laat zich vervangen door Dimitri Van Laere

  De drie partijen N-VA, CD&V en DENERT staan op een zucht van een akkoord van een nieuwe coalitie. Nog deze week zou de handtekening gezet worden onder een opmerkelijk scenario. Daarin wordt niet Filip Vercauteren (CD&V) maar wel Antoine Denert de nieuwe burgemeester. Weliswaar enkel titelvoerend. Dimitri Van Laere (N-VA) zal hem na een maand opvolgen als waarnemend burgemeester.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.