Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Personeel en bewoners rusthuis De Reiger voeren actie tegen privatisering van de zorg

TemseDe vakbonden van de openbare diensten hebben dinsdag een symbolische actie gehouden tegen een nieuw decreet dat commerciële spelers toelaat in de publieke zorgsector. Ook aan rusthuis De Reiger in Temse trokken personeel en bewoners naar buiten om hun stem te laten horen.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Bewoners Kasteelstraat zijn snelheidsduivels in zone 30 beu: “Restaurant mocht geen terras plaatsen… omdat er te snel wordt gereden”
  Temse

  Bewoners Kasteel­straat zijn snelheids­dui­vels in zone 30 beu: “Restaurant mocht geen terras plaatsen… omdat er te snel wordt gereden”

  De bewoners van de Kasteelstraat in Temse maken met raamaffiches hun ongenoegen over de vele snelheidsduivels duidelijk. “Hoewel hier een zone 30 van kracht is, lijkt onze straat soms meer op een racebaan. Fietsers mogen in tegengestelde richting rijden maar dat is dan wel op gevaar van eigen leven. En ’s nachts wordt er nog harder op het gaspedaal geduwd.”