Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een toekomstbeeld van Parklaan 42.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van Parklaan 42. © ERA Wonen

Parklaan 42, thuiskomen in een rustige omgeving nabij
het centrum van Temse

Op zoek naar een stijlvol appartement in een rustige wijk waar toch alles dichtbij is? Check dan zeker Parklaan 42 in Temse. “Vroeger was de grond eigendom van de  bekende familie Bracke”, weet Bram Thyssen van ERA Wonen. “Samen met Bever Ontwikkelingen zullen we er een parel aan de Schelde van maken.”

 1. Serge (55) en Samuel (18) vertrokken voor marathontocht van 1.136 km naar top van Mont Ventoux: “Het wordt afzien én genieten”
  PREMIUM
  Elversele

  Serge (55) en Samuel (18) vertrokken voor marathon­tocht van 1.136 km naar top van Mont Ventoux: “Het wordt afzien én genieten”

  Na een zegening van pastoor Raf en een emotioneel afscheid van familie en vrienden zijn Serge Van Autreve (55) en Samuel Van Tuyckom (18) zondag vertrokken voor de tocht van hun leven: een duurloop van 1.116 km van Elversele naar de top van de Mont Ventoux. Een huzarenstukje dat ze op 22 dagen tijd tot een goed willen brengen. Serge duwt de rolstoel waarin Samuel zit. “Fysiek en mentaal zijn we samen een ijzersterk duo.”
 2. Laura Heyrman: “Even helpen bij de start van het beachvolleybal en vanaf augustus aan de slag bij mijn nieuwe ploeg in Istanboel”
  beachvolleybal bk

  Laura Heyrman: “Even helpen bij de start van het beachvol­ley­bal en vanaf augustus aan de slag bij mijn nieuwe ploeg in Istanboel”

  Het nationaal kampioenschap beachvolleybal gaat opnieuw van start. Zaterdag en zondag wordt in Ieper het startschot gegeven van het nieuwe beachseizoen. Laura Heyrman uit Temse heeft met Saugella Monza een uitstekend seizoen achter de rug in de Italiaanse Serie A en zal Annelore Bex bijstaan bij haar eerste stapjes in het Belgisch beachcircuit.
 3. Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlichtingspaal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”
  Temse

  Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlich­tings­paal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”

  David D.B. (20) uit Temse reed in de zomer van vorig jaar met de bedrijfswagen van zijn moeder tegen een verlichtingspaal. Op dat moment had de man nog geen rijbewijs, maar wilde hij zich bewijzen voor zijn vrienden. “Ik heb die dag een zeer domme fout gemaakt en besefte niet goed wat ik aan het doen was", verklaarde D.B. vanochtend in de rechtbank.