Van links naar rechts op de beklaagdenbank: Carlo V.H., wiens verklaringen in vraag worden gesteld, en Sohaib A. en Abdessalem B.A. die hun betrokkenheid bij de moord in alle toonaarden ontkennen.
Volledig scherm
Van links naar rechts op de beklaagdenbank: Carlo V.H., wiens verklaringen in vraag worden gesteld, en Sohaib A. en Abdessalem B.A. die hun betrokkenheid bij de moord in alle toonaarden ontkennen. © Geert De Rycke

Opvallende wending tijdens proces 10 jaar oude moordzaak: onderzoek geopend tegen agent die cruciale verhoren afnam

Het proces rond een tien jaar oude moordzaak in Temse kende vandaag voor de Dendermondse rechtbank een bijzondere ontwikkeling. Tegen de agent die de cruciale verhoren afnam bij Carlo V.H., één van de vier beklaagden in de zaak, is een opsporingsonderzoek geopend. V.H. zei eerder al dat alles wat hij verklaarde in het dossier hem “ingefluisterd werd door de politie”. De verschillende deskundigen die vandaag gehoord werden, gaven ook aan dat er serieus vragen gesteld kunnen worden over de manier waarop verhoren werden afgenomen.

1 reactie

  • Youssef DE WITTE

    2 jaar geleden
    Verhoren inderdaad niet koosjer, vraag blijft hebben ze het gedaan of niet.... en als ze het gedaan hebben, mogen ze niet vrijuit gaan omdat de verhoren niet geheel correct zijn gebeurd.