Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Meisje steekt jongen neer op middelbare school in Temse

In het Lyceum aan de Stroom in Temse heeft zich donderdagochtend een steekpartij voorgedaan tussen twee leerlingen van rond de 17 jaar. Een meisje stak een jongen met een mes. De scholier werd naar het ziekenhuis overgebracht maar was er gelukkig niet zo erg aan toe. De andere leerling werd door de politie opgepakt. Beide scholieren zaten nog niet zo lang op de school, het meisje zelfs nog maar twee dagen.

7 reacties

 • TIM DE CROES

  2 jaar geleden
  amai , er zijn er die snel oordelen toch ... wat is de aanleiding , kenden ze elkaar ?? is er misbruik , je moet het hele verhaal kennen he !! een normaal persoon doet dit niet , niet pesten ,niet vechten ... RESPECT hebben , dat moet jeugd eens leren!
 • Luc Verbeeck

  2 jaar geleden
  En de flikken parkeren lustig pal op het zebrapad... Wraakroepend.
 • Magdalena Verschaeren

  2 jaar geleden
  Niets rechtvaardigt het gebruik van een mes. Aan dat meisje zal flink gewerkt moeten worden om in de maatschappij te blijven functioneren.
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Er zal best wat meer aan de hand zijn, maar waarom loopt een meisje van 16 met een mes onder haar sjaal.??
 • Lucas Vanbist

  2 jaar geleden
  Mogen we eerst het hele verhaal horen graag. Is het slachtoffer inderdaad een onschuldige bijstander die zonder reden gestoken is? Wie weet het? Dus even de feiten afwachten.
 1. Oppositie kritisch over fusieplannen politiezones Klein-Brabant en MeWi: “Vrezen voor verlies autonomie, dienstverlening en pàk geld”
  Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek, Mechelen

  Oppositie kritisch over fusieplan­nen politiezo­nes Klein-Bra­bant en MeWi: “Vrezen voor verlies autonomie, dienstver­le­ning en pàk geld”

  De Puurs-Sint-Amandse oppositiepartijen Vlaams Belang en KR8! maken zich zorgen om de fusieplannen van de politiezones Klein-Brabant en Mechelen-Willebroek. “Deze zones zijn geen evenwaardige partners, we vrezen hier vooral veel te zullen verliezen: onze autonomie, een goede dienstverlening, en een pak geld.”