Kristof Pieters
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Pieters

Liesbeth toont samen met 35.000 ‘Bakvrienden’ bakkunsten op Facebook: “Eclairs of 3D-taarten. Wat ons verbindt is de passie voor het bakken”

TielrodeIn drie jaar is de Facebookgroep ‘Bakvrienden’ uitgegroeid tot de grootste virtuele bakgroep van ons land. 35.000 enthousiaste amateurpatissiers wisselen er dagelijks hun favoriete recepten en ervaringen uit. Liesbeth Geeroms (36) uit Tielrode waakt niet alleen als beheerder over de groep, maar staat zelf ook heel wat uurtjes achter de oven. Gepersonaliseerde stapeltaarten zijn haar specialiteit geworden. We gingen op bezoek voor een babbel en een proevertje.

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.