De nieuwe parking komt in de Rik De Rycklaan. KWB wil dat er opnieuw een mogelijkheid komt voor leerling-chauffeurs om hun manoeuvres te oefenen.
Volledig scherm
De nieuwe parking komt in de Rik De Rycklaan. KWB wil dat er opnieuw een mogelijkheid komt voor leerling-chauffeurs om hun manoeuvres te oefenen. © Kristof Pieters

KWB vraagt oefenterrein voor leerling-chauffeurs op nieuwe parking Rik De Rycklaan

TemseDe verschillende KWB-afdelingen van Groot-Temse hebben in een brief aan het gemeentebestuur gevraagd om een nieuwe oefenterrein in te richten voor leerling-chauffeurs. Het vorige oefenterrein aan AC De Zaat verdween in 2018 door de komst van de mobilhomeparking.

  1. Leen stopt tijdens coronacrisis als bankbediende en wordt ‘Madam Madeleine’: “Ik heb veel minder slaap, maar de voldoening is eens zo groot”
    Bornem

    Leen stopt tijdens coronacri­sis als bankbedien­de en wordt ‘Madam Madeleine’: “Ik heb veel minder slaap, maar de voldoening is eens zo groot”

    Bakken deed ze altijd al graag, maar voortaan is het ook haar beroep. Leen Verlaet uit Bornem gaf tijdens de coronacrisis haar ontslag als bankbediende, en werd ‘Madam Madeleine’. “Ik bak koekjes en taarten op bestelling, en sta er zelf versteld van hoe hàrd het gaat. Stiekem begin ik daarom al te dromen van een eigen koffiehuisje.”