Schepenen Wim Van Rossen en Hugo Maes, burgemeester Luc De Ryck, voorzitter Raoul Van Raemdonck, Alain Vereecke, Bart Claus en sportraadvoorzitter Bert Rooman.
Volledig scherm
Schepenen Wim Van Rossen en Hugo Maes, burgemeester Luc De Ryck, voorzitter Raoul Van Raemdonck, Alain Vereecke, Bart Claus en sportraadvoorzitter Bert Rooman. © JVS

KSV Temse zet meer in op eigen jeugd

Voetbalclub KSV Temse zal voortaan meer inzetten op de eigen jeugd en spelers uit de regio. Zij moeten de basis vormen van een nieuwe succesvolle toekomst, zo heeft de club benadrukt op de paashappening.

0 reacties

 1. Tom looft beloning uit voor gouden tip naar kater Bucky: “Al acht maanden spoorloos, maar ik wil hem nog niet opgeven”
  Temse

  Tom looft beloning uit voor gouden tip naar kater Bucky: “Al acht maanden spoorloos, maar ik wil hem nog niet opgeven”

  Bucky, een zwart-witte kater van 14 jaar, is sinds 20 augustus vorig jaar spoorloos. Zijn eigenaar Tom Ysebaert organiseerde zoekacties, verspreidde opsporingsbriefjes en zocht naar getuigen via Facebook en advertenties maar zonder resultaat. In een ultieme poging looft hij nu een beloning uit van 500 euro. “Want ik wil weten wat er gebeurd is. Bucky is mijn beste kameraad.”
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"