Michael Wauters en Tony Nai openen volgende week horecazaak Kaai 22, op de vernieuwde Wilfordkaai.
Volledig scherm
Michael Wauters en Tony Nai openen volgende week horecazaak Kaai 22, op de vernieuwde Wilfordkaai. © Foto Joris Vergauwen

Kaai 22 opent volgende week de deuren

TEMSEVolgende week gaat de nieuwe, opvallende horecazaak op de Wilfordkaai open. Die heet 'Kaai 22' en vormt het sluitstuk van de hele vernieuwing van de kaai, die de Scheldegemeente vanaf de lente nieuwe, toeristische impulsen moet geven.

 1. Kasteel Wissekerke heropent deuren met interactief museum Vilain XIIII: “Dit wordt toeristische trekpleister voor bezoekers uit eigen streek en de hele wereld”
  PREMIUM

  Kasteel Wissekerke heropent deuren met interac­tief museum Vilain XIIII: “Dit wordt toeristi­sche trekpleis­ter voor bezoekers uit eigen streek en de hele wereld”

  Het kasteel Wissekerke in Bazel heeft na anderhalf jaar van verbouwingswerken de deuren heropend. Het imposante gebouw werd kamer na kamer in ere hersteld en huisvest nu het gloednieuwe museum Vilain XIIII, genoemd naar het adellijke geslacht dat er eeuwen woonde. Bezoekers worden terug naar de 19e eeuw gekatapulteerd. We gingen langs voor een sneak preview.
  Kruibeke
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.