De jongeren mochten het resultaat van het zomerkamp voorstellen tijdens een afsluitend toonmoment in JOC De Nartist
Volledig scherm
De jongeren mochten het resultaat van het zomerkamp voorstellen tijdens een afsluitend toonmoment in JOC De Nartist © Kristof Pieters

Junior Argonauts ontwikkelen eigen computergames tijdens zomerkamp in JOC De Nartist

TemseEen vijftiental jongeren uit Temse zijn de voorbije week ondergedompeld in de wereld van het gamen. Niet om spelletjes te spelen maar wel om ze zelf te ontwikkelen.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Kritiek van oppositie in dossier rond padelterreinen aan sporthal blijft groeien
  Hamme

  Kritiek van oppositie in dossier rond padelter­rei­nen aan sporthal blijft groeien

  De aanleg van enkele padelterreinen aan de sporthal Meulenbroek in Hamme blijkt intussen een soap te worden. Groen diende na de behandeling van het dossier op de gemeenteraad van mei een klacht in bij het binnenlands bestuur en kreeg ook gelijk omdat er geen schattingsverslag aanwezig was. De gemeente startte het dossier opnieuw op met het nodige verslag, maar alsnog blijft Groen op zijn honger zitten.