RV
Volledig scherm
© RV

Jongerengroep de Veldstraat staat centraal in nieuw Jaarboek van het gemeentemuseum

Het nieuwe Jaarboek van het gemeentemuseum is klaar. Deze keer staat jongerengroep de Veldstraat centraal.

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekproduct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekpro­duct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”

  Confiserie Nilona, met als thuisbasis het Hemelrijken in Puurs-Sint-Amands, is in één klap twee streekproductenlabels rijker. “We vielen in de prijzen met onze rumrotsen en buche coco, die we nu nog steeds op exact dezelfde manier maken als mijn grootvader in de jaren 1950 deed. Hij zou maar wat fier geweest zijn op ons”, zegt zaakvoerder Bart Nauwelaerts.