Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

IN BEELD. 480 mensen met beperking als VIP ontvangen voor Scheldeparade

TemseOnder begeleiding van de belleman en een straatorkest zijn zaterdag zo’n 480 mensen met een beperking uitgezwaaid op de Wilfordkaai in Temse. Op uitnodiging van zeven Rotaryclubs uit de regio werden ze getrakteerd op een vier uur durende boottocht.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Swa en Emmy nemen na 34 jaar afscheid van café Sint-Margaretha: “Ons ‘kindje’ loslaten wordt moeilijk, maar het is tijd voor meer rust”
  PREMIUM
  Bornem

  Swa en Emmy nemen na 34 jaar afscheid van café Sint-Margaretha: “Ons ‘kindje’ loslaten wordt moeilijk, maar het is tijd voor meer rust”

  Exact 34 jaar na hun allereerste werkdag achter de toog van Sint-Margaretha in Wintam (Bornem), nemen Swa Pauwels (67) en Emmy Spiessens (66) op vrijdag 1 juli afscheid van hun café en klanten. “We hebben hier heel hard maar ook héél graag gewerkt, veel vrienden gemaakt en daar vreugde en verdriet mee gedeeld. Het wordt dan ook geen gemakkelijk afscheid, maar het is hoog tijd om wat meer van het leven te genieten.”