Schepen Tineke Van Britsom, Christof De Breucker van broodjeszaak N.O.O.S. en Sofie Van Ranst van de gemeentelijke dienst onderwijs: “Van november tot maart elke dag gratis verse soep voor de schoolkinderen in Temse.”
Volledig scherm
Schepen Tineke Van Britsom, Christof De Breucker van broodjeszaak N.O.O.S. en Sofie Van Ranst van de gemeentelijke dienst onderwijs: “Van november tot maart elke dag gratis verse soep voor de schoolkinderen in Temse.” © JVS

Gratis soep voor alle schoolkinderen tijdens wintermaanden: “Strijden tegen lege of ongezonde brooddozen”

Alle leerlingen van de lagere scholen en de middelbare school in Temse krijgen van november tot maart gratis verse soep tijdens de middagpauze. Daarvoor trekt het gemeentebestuur van Temse voortaan jaarlijks 25.000 euro uit. Elke schooldag zullen zo’n 900 kinderen in heel Temse daarmee een verse portie groenten krijgen.

1 reactie

 • Frank Walraevens

  1 jaar geleden
  Zeer mooi initiatief!!¡
 1. Op huizenjacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”
  PREMIUM
  Temse

  Op huizen­jacht in… Temse: “Fraai wonen met zicht op Schelde, maar je moet er wel dubbel zoveel geld voor neerleggen”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen? En waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale specialist. Deze week: Temse, gekend om haar brug over de Schelde en de soms bijhorende files, maar ook steeds meer voor haar ideale ligging in de gouden driehoek Antwerpen-Gent-Brussel.
 1. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

 2. Piloot spot UFO, luchtvaartmaatschappij verwijst naar FBI
  Play

  Piloot spot UFO, luchtvaart­maat­schap­pij verwijst naar FBI