Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Geldboete en rijverbod voor bestuurster die weigert opzij te gaan voor prioritair voertuig: “Was in paniek”

TemseP.B. uit Temse stond woensdagvoormiddag terecht voor de Dendermondse politierechtbank nadat ze in Temse niet opzij ging voor een politievoertuig dat prioritair op weg was naar een interventie. De vrouw bleef voor het voertuig uitrijden, en maakte nadien een bruusk manoeuvre in de verkeerde richting. 

 1. RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”
  PREMIUM
  Lokeren

  RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”

  De horecasector beleefde barre tijden tijdens de coronacrisis. Chef Bernard Van Den Driessche en gastvrouw Connie Eeckman bleven niet bij de pakken zitten en beslisten om het roer van hun zaak drastisch om te gooien. Bistro Vienna werd restaurant Vienna en het horecakoppel runt de zaak voortaan zonder personeel. Van de kwaliteitsvolle ingrediënten tot het smaakvolle servies: wij ervaarden de ambitie tot in de kleinste details.
 2. Bornem koopt woning voor heraanleg Sint-Amandsesteenweg: “Willen plannen nog voor zomervakantie tonen aan bewoners”
  PREMIUM
  Bornem

  Bornem koopt woning voor heraanleg Sint-Amandse­steen­weg: “Willen plannen nog voor zomervakan­tie tonen aan bewoners”

  De gemeente Bornem koopt een woning met grond aan de Sint-Amandsesteenweg 177, om de heraanleg van de belangrijke invalsweg mogelijk te maken. “We betalen met 445.000 euro een stevige prijs, maar kunnen een deel van het geld recupereren. Eind juni stellen we het voorontwerp van de straat voor aan de buurt”, zegt schepen van openbare werken Dirk Hoofd (CD&V).