RV
Volledig scherm
© RV

Forse toename aantal coronabesmettingen na uitbraak in chirokamp, maar geen reden tot paniek

temseDe corona-uitbraak in een chirokamp heeft van Temse opnieuw de koploper in de regio gemaakt op vlak van besmettingen. Vorige week testen maar liefst 110 inwoners positief. Het gaat vooral om tieners.

 1. Veilige fietsverbinding via Hoogkamerstraat na half jaar werken klaar: “En nu werk maken van omliggende straten”
  Sint-Niklaas/Temse

  Veilige fietsver­bin­ding via Hoogkamer­straat na half jaar werken klaar: “En nu werk maken van omliggende straten”

  Fietsers rijden voortaan op een volledig gescheiden fietspad tussen Sint-Niklaas en Temse via de Hoogkamerstraat. Na een half jaar werken is het laatste stuk bovenop de brug van de E17 sinds vrijdagavond open. “Dit is een belangrijke stap op vlak van fietsmobiliteit”, klinkt het bij de bevoegde schepenen Carl Hanssens en Lieve Truyman (N-VA). Vanaf maandagavond kunnen ook auto’s en vrachtwagens weer door.
 2. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.