CVO en de academie delen dezelfde schoolgebouwen en kregen in het verleden af te rekenen met inbraken en vandalisme
Volledig scherm
CVO en de academie delen dezelfde schoolgebouwen en kregen in het verleden af te rekenen met inbraken en vandalisme © Kristof Pieters

Extra bewakingscamera’s aan academie en CVO na inbraak en vandalisme: “Onveiligheidsgevoel wegnemen bij bezoekers en personeel”

TemseAan de gebouwen van de Gemeentelijke Academie en Vaktekenschool en het Volwassenenonderwijs (CVO) in de Schoolstraat zijn zeven bijkomende bewakingscamera’s geplaatst. Dit gebeurde na een inbraak en vandalisme. Met de camera’s wil men ook het onveiligheidsgevoel bij bezoekers en personeel, dat is ontstaan na de feiten, wegnemen.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.