Voorzitter Werner Maerevoet, Saskia Boone (algemeen directeur Sleutelzorg), Katrien De Westelinck (directeur thuiszorg) en centrumleider Sofie Franckaert.
Volledig scherm
Voorzitter Werner Maerevoet, Saskia Boone (algemeen directeur Sleutelzorg), Katrien De Westelinck (directeur thuiszorg) en centrumleider Sofie Franckaert. © Kristof Pieters

Dienstencentrum ’t Achterpoortje viert vijfjarig bestaan: “Nu ook antennepunt opgestart in Tielrode”

Temse’t Achterpoortje in Temse werd precies vijf jaar geleden officieel erkend als lokaal dienstencentrum en dat jubileum werd met zo’n 170-tal trouwe gasten gevierd. Vorig jaar werd een bevraging gehouden om de werking nog verder te verfijnen. Een eerste concrete actie is nu de opstart van een eerste antennepunt in Tielrode. “Want ook daar is een duidelijke nood aan meer sociaal contact en ontmoetingsmogelijkheden”, zegt centrumleider Sofie Franckaert.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.