Voor de ingang van AC De Zaat werd woensdag actie gevoerd door de burgerbeweging Haal De Lijn over de Brug.
Volledig scherm
Voor de ingang van AC De Zaat werd woensdag actie gevoerd door de burgerbeweging Haal De Lijn over de Brug. © Kristof Pieters

Comité ‘Haal De Lijn over de Brug’ protesteert tegen nieuw vervoersplan: “Nog altijd geen waardig alternatief voor de auto als men Schelde wil kruisen”

Temse/Sint-NiklaasEen delegatie van mobiliteitsbeweging ‘Haal De Lijn over de Brug’ heeft woensdag actie gevoerd aan AC De Zaat in Temse en aan het stadhuis van Sint-Niklaas. Er werd telkens een bezwaarschrift overhandigd tegen het nieuwe openbaar vervoerplan.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Politie zet helikopter in tijdens klopjacht op inbreker

  Politie zet helikopter in tijdens klopjacht op inbreker

  De politiezone Rivierenland heeft zaterdagavond een man opgepakt. De man wordt verdacht van een inbraakpoging in het containerpakr van Sint-Amands. Meteen na de melding van de inbraakpoging kwam de politie massaal ter plaatse. De man vluchtte en er volgde een zoekactie. Vanuit de lucht kregen de interventieploegen op de grond assistentie van een helikopter van de Federale Politie. “De man werd na zijn arrestatie overgebracht voor verhoor”, besluit de politiezone Rivierenland. Het zou gaan om een 31-jarige man. Hij werd na zijn arrestatie ter beschikking gesteld van het parket.
  Bornem