De bestuurder reed rechtdoor en knalde door een reling die de Nijverheidstraat van de gewestweg N16 scheidt.
Volledig scherm
De bestuurder reed rechtdoor en knalde door een reling die de Nijverheidstraat van de gewestweg N16 scheidt. © Kristof Pieters

Chauffeur ramt balustrade en belandt als spookrijder op N16

TemseIn Temse deed zich zaterdagmiddag een opmerkelijk ongeval voor. Een bestuurder die in de Nijverheidstraat reed, reed op het einde van de straat rechtdoor en knalde daarbij door een reling die de straat van de gewestweg N16 scheidt.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek