Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen te gast op Sleutelbraderij

In Temse vond zaterdag voor de veertigste keer de Sleutelbraderij plaats. Speciale gasten deze keer waren Carmen, Bieke en Marcske van FC De Kampioenen.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Temse op zaterdag 17 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Temse op zaterdag 17 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Temse, op één dag 18 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 6. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 145. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Temse komt dat getal nu op 480 te liggen. Temse heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”