De brandweer bracht de onfortuinlijke schapen terug aan wal.
Volledig scherm
De brandweer bracht de onfortuinlijke schapen terug aan wal. © Kristof Pieters

Brandweer helpt schaapjes op het droge

SteendorpDe brandweerpost van Kruibeke heeft dinsdagochtend twee schapen uit een vijver geholpen. Door de steile oever en de dichte begroeiing raakten de avontuurlijke dieren er niet meer op eigen kracht uit. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. 39-jarige Stavros Glouftsis moet Rapid Leest dit seizoen aan goals helpen: “Ik wil nog zo lang mogelijk alles kapot spelen”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  39-jarige Stavros Glouftsis moet Rapid Leest dit seizoen aan goals helpen: “Ik wil nog zo lang mogelijk alles kapot spelen”

  De openingswedstrijd van eersteprovincialer Rapid Leest dit seizoen draaide uit op een sisser. De troepen van Rudy Van Houdt gingen zaterdag met 5-0 onderuit op het veld van Kontich en ook ervaren rot Stavros Glouftsis kon het tij niet keren. Toch blijft de inmiddels 39-jarige ex-prof van onder meer Antwerp en Eendracht Aalst, die vlak voor de competitiestart neerstreek in Leest, ambitieus om de Leestenaars de komende maanden aan goals helpen.