100 witte ballonnen werden te lucht gelaten om Francis (links) te herdenken.
Volledig scherm
PREMIUM
100 witte ballonnen werden te lucht gelaten om Francis (links) te herdenken. © rv/Yannick De Spiegeleir


Go-Cart Race Temse-Velle lost 100 witte ballonnen om Francis (16) te herdenken: “Blijf weg achter het stuur als je onder invloed bent”

TemseDe dood van Francis Aerts (16) blijft de lokale gemeenschap in Temse beroeren. De tiener kwam twee weken geleden om het leven nadat hij door een dronken bestuurder van het fietspad was gemaaid. In aanwezigheid van de familie deden de organisatoren van de Go-Cart Race Temse-Velle een oproep naar meer verantwoordelijkheid in het verkeer.

  1. AWV plaatst afsluiting rond snelwegparking: “Beter laat dan nooit maar vluchtelingenproblematiek is wel verdwenen”
    Kruibeke

    AWV plaatst afsluiting rond snelwegpar­king: “Beter laat dan nooit maar vluchtelin­gen­pro­ble­ma­tiek is wel verdwenen”

    Vijf jaar nadat de vraag werd gesteld, is een aannemer gestart met het plaatsen van een afsluiting rond de snelwegparking langs de E17 in Kruibeke. Ook het sluipverkeer via de dienstwegen wordt een halt toegeroepen met een poort. Wim Pieteraerens, korpschef van de politiezone Kruibeke-Temse, is tevreden met de ingreep, maar geeft wel toe dat deze rijkelijk laat komt. “De vluchtelingenproblematiek is momenteel immers verdwenen.”