Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Bestuurder tegen 66 km/uur geflitst in zone 30 Stationsstraat

Temse/KruibekeEr werd het voorbije weekend in verschillende straten op snelheid gecontroleerd. Vooral in de nieuwe zones 30 werden heel wat automobilisten op de bon geslingerd.

 1. Bijzondere samenwerking tussen dierenartspraktijk en kattentrimmer: “Unieke totaalverzorging op maat voor elke kat”
  Bornem

  Bijzondere samenwer­king tussen dierenarts­prak­tijk en kattentrim­mer: “Unieke totaalver­zor­ging op maat voor elke kat”

  Een totaalverzorging voor katten aanbieden op élk vlak, dat is het doel van dierenartsenpraktijk Cuvelier in Bornem. Met een nieuwe samenwerking met vachtvriendelijke trimmer Sarah Andries is er weer meer mogelijk. “Klanten kunnen hier terecht voor verzorging, vaccinatie, osteopathie, acupunctuur… Onze eigen automaat voor voeding en medicatie maakt het plaatje compleet.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?