De politierechtbank
Volledig scherm
De politierechtbank © Geert De Rycke

Beklaagde heeft lof voor politierechter Peter D’Hondt: “Als ik vroeger bij u was gekomen, had ik nooit in de gevangenis gezeten”

TemseJulian D. uit Temse stond deze morgen terecht voor politierechter Peter D’Hondt voor feiten van drugs in het verkeer. De man zit op dit moment in de gevangenis voor andere drugsfeiten en heeft ook al vele voorgaande veroordelingen op zijn actief. “Als ik vroeger bij u was gekomen, had ik nooit in de gevangenis gezeten", verklaarde D. 

 1. Debbie (41), die al 25 jaar kampt met anorexia en man verloor aan zelfmoord, schrijft levensverhaal neer voor dochter: “Emma is mijn briljant. Ze is de belangrijkste persoon in mijn leven”
  PREMIUM
  Hamme

  Debbie (41), die al 25 jaar kampt met anorexia en man verloor aan zelfmoord, schrijft levensver­haal neer voor dochter: “Emma is mijn briljant. Ze is de belangrijk­ste persoon in mijn leven”

  Debbie Steels (41) uit Hamme heeft al een bewogen leven achter de rug. Ze kampt al sinds haar vijftiende met anorexia en in 2014 verloor ze haar man nadat hij uit het leven stapte. Debbie bleef met haar dochter Emma achter, waardoor ze twee handen op een buik werden. De vrouw goot haar levensverhaal recent in een boek, dat de naam van haar dochter draagt. “Zij is de belangrijkste persoon in mijn leven. Samen maken we elkaar rijker.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!