Volledig scherm
© Geert De Rycke

Beklaagde (27) die terecht staat voor dronken sturen: “Ik werk in horeca en daar drink je al eens sneller een glas”

TemseJ.E. (27) uit Temse stond woensdagochtend al voor de zeventiende keer terecht in de politierechtbank. Dit keer werd hij betrapt op dronken sturen, wat niet de eerste keer was in zijn carrière. Hij werd in het verleden ook al meermaals veroordeeld voor overdreven snelheid. “Ik geef toe dat ik een zware voet heb en in de horeca werken zorgt er voor dat je regelmatig eens iets drinkt”, verklaarde E. 

 1. Carine (45) geeft job in verzekeringskantoor op om droom te verwezenlijken en opent eigen krantenwinkel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”
  Hamme

  Carine (45) geeft job in verzeke­rings­kan­toor op om droom te verwezen­lij­ken en opent eigen krantenwin­kel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”

  Carine De Donder (45) staat vandaag voor het eerst in haar gloednieuwe krantenwinkel in de Loystraat in Hamme. “Ik heb vroeger nog in een krantenwinkel gewerkt en heb altijd gezegd dat ik er ooit zelf een wilde uitbaten”, vertelt Carine. Om haar droom waar te maken, gaf ze begin dit jaar haar job in het verzekeringskantoor van haar man op. “Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"