Elke dinsdag in augustus zullen de klokken in de belfort van het gemeentehuis weerklinken, waarna optredens van lokale groepen en muzikanten volgen.
Volledig scherm
Elke dinsdag in augustus zullen de klokken in de belfort van het gemeentehuis weerklinken, waarna optredens van lokale groepen en muzikanten volgen. © JVS

Beiaardconcerten en optredens op de Markt

Onder de noemer ‘’t Zomert onder den toren’ vinden er in augustus in Temse beiaardconcerten en optredens plaats op de Markt, telkens op dinsdag.

 1. Proces rond vermeende Turkse vleesmaffia van start: bijna veertig beklaagden voor rechter wegens miljoenen aan sociale fraude en mensenhandel
  Tielrode/Temse

  Proces rond vermeende Turkse vleesmaf­fia van start: bijna veertig beklaagden voor rechter wegens miljoenen aan sociale fraude en mensenhan­del

  Belastingontduiking, sociale fraude en mensenhandel. Daarvoor moeten bijna veertig beklaagden en vennootschappen zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Dendermonde. Allemaal zouden ze deel uitmaken van de zogenaamde Turkse vleesmaffia, die onder andere opereerde vanuit het vroegere restaurant De Rietgors in Tielrode.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump