Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

20-jarige bestuurder met levenslang rijverbod aangehouden na dolle achtervolging

TemseEen 20-jarige man is door de onderzoeksrechter aangehouden na een dolle rit door het centrum van Temse. De chauffeur bleek een levenslang rijverbod te hebben en had ook drugs in zijn voertuig.

 1. Toerisme Vlaanderen ontvangt sleutels getijdenmolen en Graventoren: “Troeven uitspelen bij bezoekers uit binnen- én buitenland”

  Toerisme Vlaanderen ontvangt sleutels getijdenmo­len en Gravento­ren: “Troeven uitspelen bij bezoekers uit binnen- én buitenland”

  Toerisme Vlaanderen heeft de sleutels in handen gekregen van de getijdenmolen en de Graventoren in Rupelmonde. Bedoeling is om op beide sites het verhaal van Mercator en van de Scheldevallei nog beter bekend te maken in binnen- en buitenland. “ Zowel de getijdenmolen als de Graventoren zijn symbolen van een tijdperk waarin Rupelmonde centraal stond in de handel met heel Vlaanderen, maar ook in de verdediging ervan”, zegt Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir (N-VA).
  Kruibeke
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.