De bewuste flitspaal op de Scheldebrug in Temse.
Volledig scherm
De bewuste flitspaal op de Scheldebrug in Temse. © google

143 bestuurders geflitst op Scheldebrug

TemseDe flitspaal op de Scheldebrug in Temse doet haar werk goed. De voorbije weken werden daar 98.593 voertuigen gecontroleerd, waarvan 143 werden geflitst.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Twee nieuwe telgen voor reuzenfamilie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoofden om Repmondeneirs te vereeuwigen”
  PREMIUM
  Rupelmonde

  Twee nieuwe telgen voor reuzenfami­lie van ‘t Schelleke: “Nieuwe traditie van reuzenhoof­den om Repmonden­eirs te vereeuwi­gen”

  Tijdens het komende weekend, van 6 tot en met 8 augustus 2022, vormt de oude schipperswijk ‘t Schelleke in Rupelmonde vormt van 6 tot 8 augustus opnieuw het decor voor de gelijknamige feesten. Naast de traditionele reuzenstoet, ambachtenmarkt en vuurwerk zijn er dit jaar opnieuw enkele bijzonderheden: de voorstelling van twee nieuwe telgen in de reuzenfamilie én bezoek van Spaanse reuzenvrienden.