REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

WhatsApp stopt met werken op miljoenen smartphones. Check hier of jouw telefoon erbij zit

De populaire berichtendienst WhatsApp werkt sinds dit weekend niet meer op miljoenen verouderde smartphones. Dat meldt BBC. 

38 reacties

 • rudi berghmans

  3 jaar geleden
  veiligheid gaat voor en niet zagen want moest het andersom zijn staan ze direct klaar om een klacht in te dienen , als je geen geld hebt om zoiets te kopen zeur dan niet en laat het
 • an van den put

  3 jaar geleden
  ik vind dit nie serieus, nu zedde verplicht om ne andere te kopen, of ge moet whatsapp laten voor wat het is. ze verzinnen allemaal wa om toch uit alles geld te kunnen halen
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  3 jaar geleden
  Altijd maar dingen verzinnen om het geld uit de zakken van de burger te kloppen
 • Mary Sweet

  3 jaar geleden
  Eerst verkochten ze je smartphones die kapot gingen , zodat je altijd een nieuwe moest kopen . Nu als hij zelfs niet stuk is word je toch gedwongen een nieuwe ( dure ) te kopen of je kan niets meer doen er op !
 • Nico Herbots

  3 jaar geleden
  Lang leve de wegwerpmaatschappij! Ik zie een mooie opportuniteit voor meer inkomsten voor de staat: waarom niet een maandelijkse tax heffen op het gebruik van een verouderde smartphone? En een tax op het inleveren van een oud toestel en nog extra tax op de aankoop van een nieuw. Heel veel verse centjes om het gat in de begroting te vullen. Het milieu kan er alleen maar beter van worden!
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.