Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © European Press Agency (EPA)

WhatsApp maakt in de toekomst afschermen 'nu online'-status mogelijk

Gebruikers van WhatsApp zullen in de toekomst de ‘nu online’-status volledig kunnen afschermen. Hiervoor kon je als gebruiker de ‘voor het laatst gezien’-status al afschermen, maar met de nieuwe functie gaat het bedrijf nu nog een stapje verder richting volledige privacy.

  1. Chinese techgigant Tencent wil grootste aandeelhouder van ‘Assassin’s Creed’-maker Ubisoft worden

    Chinese techgigant Tencent wil grootste aandeelhou­der van ‘Assassin’s Creed’-ma­ker Ubisoft worden

    Het Chinese technologiebedrijf Tencent wil zijn belang in de Franse computerspelontwikkelaar Ubisoft fors verhogen. Dat bericht persbureau Reuters donderdag op basis van anonieme bronnen. Op de beurs kreeg Ubisoft tussentijds een boost van tot wel 21 procent. Ubisoft is bekend voor onder andere ‘Assassin’s Creed’, ‘Far Cry’ en ‘Just Dance’. Tencent is één van de grootste gamingbedrijven ter wereld.
  2. Genk onderuit in ‘League of Legends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepunten

    Genk onderuit in ‘League of Le­gends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepun­ten

    In de finale van de League of Legends-competitie van de Lage Landen vocht regerend kampioen KRC Genk Esports tegen ‘new kid on the block’ The Agency, ofwel sterk geïmporteerde spelers tegen Benelux-veteranen. De volle vijf games waren nodig om een kampioen te kronen. Na twee bochten van 180 graden, wist niemand wat nog te verwachten in de allesbeslissende vijfde game.

Tech