De Russische president Vladimir Poetin
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin © Getty Images

Websites Russisch persagentschap en kranten tonen anti-Poetinboodschap na hack: “Over paar jaar zullen we leven zoals Noord-Korea”

internetDe website van het Russische persagentschap TASS is aangevallen door hackers en toonde een anti-Poetinboodschap aan Russische burgers. “5.300 Russische soldaten gedood in Oekraïne in vier dagen. Meer dan in de Eerste Tsjetsjeense Oorlog (1994 -1996)”, viel er te lezen. Ook de websites van de kranten ‘Izvestia’ en ‘Kommersant’ zouden getroffen zijn.

59 reacties

 • Bart Verwegen

  1 jaar geleden
  Wat een gezever van Poetin over de historische situatie uit de Middeleuwen. Komaan zeg, we leven in de 21ste eeuw. En het westen is zeker niet altijd correct geweest naar Rusland toe, maar we hebben ook nooit gedreigd om Rusland binnen te vallen.
 • Willy van craen

  1 jaar geleden
  Okraïne heeft raketlanceerders nodig tegen de russische helicopters want die zijn gevaarlijker dan vliegtuigen. Ons land stuurde speelgoed tegen taks en helicopters. Als je 50 russische heli afschiet krijgen de andere schrik.
 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  Poetin moet overal in het zand bijten. Hij is blij met de neutraliteit van Filand, wat wil zeggen dat de Finnen geen vrijheid meer hebben om te doen wat ze zelf willen, op risico van een Russische invasie. Iedereen die niet akkoord is met Putain wordt bedreigd. Ook met atoomwapens. Die vent is knettergek en moet weg. Als je in Oekraine woont, en je wilt Rus zijn, verkoop je boel en ga in Rusland wonen. Plaats genoeg daar.
 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Het conflict tussen een repressieve dictatuur en de waarden van democratie en vrijheid, menselijke waarden is nu open en bloot. Een ideologische oorlog dus. Hoe plezanter zou niet alles zijn met een andere persoon aan het roer in Rusland ? Goede economische en technologische uitwisselingen, - vrede-, democratie, toerisme ... Poetin is een voorbij gestreefde one man show met een held die thuishoort in de vorige eeuwen. Ik heb er geen compassie mee. Weg ermee.
 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  De bevolking in Rusland moeten beelden zien van wat ze hun buurland aandoen en waarvoor ze soldaten leveren om deze misdaden te begaan . Het leger moet in opstand komen .Het zijn hun kinderen die hun broeders vermoorden Ze worden zelfs belogen door hun eigen leiders . Ze kunnen nadien niet zeggen dat ze het niet wisten zoals de Duitsers ooit verkondigden in 1945 .