Met welke smartwatch zit je goed als je graag sport? Onze experts onderscheiden twee toppers.
Volledig scherm
Met welke smartwatch zit je goed als je graag sport? Onze experts onderscheiden twee toppers. © Getty Images

Wat zijn de beste sporthorloges van 2022? Experts doen de test en zien twee uitblinkers

TweakersOp zoek naar een smartwatch om je sportprestaties en gezondheidsgegevens te monitoren? Het aanbod is bijzonder groot. Om je te helpen er het ultieme exemplaar uit te pikken, onderwierp technologiesite Tweakers meer dan 20 modellen aan een uitgebreide test. Deze twee toppers kwamen als winnaar uit de bus.

 1. Fitnesstrackers meten je slaap of tellen je stappen: maar wat doen ze met die gegevens?
  Tweakers

  Fitness­trac­kers meten je slaap of tellen je stappen: maar wat doen ze met die gegevens?

  Fitnesstrackers zijn overal: in je telefoon, je smartwatch, in een speciale ring of als armband. Deze slimme apparaten houden je slaappatronen bij, meten je hartslag en houden je route bij het hardlopen bij. Onderweg verzamelen ze wel heel veel informatie over jouw lijf. Hoe zorg je ervoor dat er niks geks gebeurt met jouw gezondheidsdata? Technologiesite Tweakers legt uit waar je op moet letten.
 2. Bloomberg: “Elon Musk overweegt nog meer ontslagen bij Twitter”

  Bloomberg: “Elon Musk overweegt nog meer ontslagen bij Twitter”

  Elon Musk overweegt om nog meer werknemers te ontslaan bij Twitter, hoewel er al sprake is van een massale uitstroom van personeel. Dat meldt zakelijk persbureau ‘Bloomberg’ op basis van ingewijden. Intussen is er met de Amerikaanse nieuwszender ‘CBS News’ opnieuw een groot bedrijf dat het sociale medium voorlopig de rug toekeert. Door de terugkeer van het account van Donald Trump op het platform bestaat de kans dat meer bedrijven die stap zullen zetten.