Van schoolkind tot student: zo kies je de beste laptop.
Volledig scherm
PREMIUM
Van schoolkind tot student: zo kies je de beste laptop. © Unsplash

Voor u uitgezocht: dit zijn de beste laptops onder 1.000 euro

De aanvang van een nieuw schooljaar betekent, naargelang de leeftijd van uw kind, vaak ook de aanschaf van een nieuwe laptop. Maar welke kiezen? Daarvoor houdt u best rekening met de leeftijdscategorie, want een schoolkind heeft andere noden dan een student. Met deze laptops doet u geen miskoop. 

2 reacties

 • Pieter Verhulst

  3 jaar geleden
  Zijn er nog van meer dan 1000 euro ? Ik heb 4 laptops, de jongste 5 jaar, de oudste bijna 9. Overal SSD in gestoken en die zijn als nieuw,. Volstaat voor studenten en huis tuin keukengebruik zoals 90pct ze gebruiken.
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  3 jaar geleden
  Al eens uitgerekend hoeveel uur je moet werken om dat ding te betalen? Dan wordt plots elke pc duur...
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektronica testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”
  PREMIUM

  Wat als je een miskoop doet op Black Friday? “Je kan elektroni­ca testen, maar stuur het toestel op tijd terug als het je niet bevalt”

  Tijdens Black Friday zal de verkoop van elektronica opnieuw pieken. Een miskoop valt daarbij nooit uit te sluiten. Kan je het toestel dan zomaar terugsturen, of zijn er zaken waarop je moet letten tijdens Black Friday? Techexpert Frank Everaardt en Simon November van Test Aankoop geven advies: “Je bent niet verplicht om te zeggen waarom je iets terugstuurt.”