Stromae na 8 jaar weer op het podium van Werchter samen met zijn assistentie hond, de robothond SPOT
Volledig scherm
PREMIUM
Stromae na 8 jaar weer op het podium van Werchter samen met zijn assistentie hond, de robothond SPOT © rv

Stromae nam hem mee naar Werchter en hij kost tot 110.000 euro: maak kennis met Spot, de robothond

Hij kan traplopen, kamers ontsmetten, metingen uitvoeren en nu dus ook twerken op ‘Papaoutai’ van Stromae, die hem zondagavond zijn jasje liet brengen op het podium van Werchter Boutique. Robothond ‘Spot’ is het neusje van de zalm in robotland, en nog aaibaar ook. Wat kan hij? Hoeveel kost hij? Hoe lang kan hij dienst doen met een opgeladen batterij? Gaat hij ooit echt doorbreken? En wat is de link met ons land? 

4 reacties

 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Leuk als je je geld aan snuisterijen kunt spenderen. Niemand kan vergeleken worden met de enige en echte Brel.
 • Geert Van de Moortele

  2 maanden geleden
  De 'originele' Jacques Brel waarmee Stromae te pas en te onpas wordt mee vergeleken had al die accessoires niet nodig om een publiek en podium te begeesteren en met een emotionele magie te betoveren.
 • Damian Van Sande

  2 maanden geleden
  Geweldig nieuws toch. Een robothond die een jasje kwam brengen. Echt iets waar een medemens niet toe in staat is. De vooruitgang staat toch echt niet stil.
 • ralph mertens

  2 maanden geleden
  "De toekomst ligt waar mensen te weinig zijn" Als er iets is waar er teveel van zijn, zijn het wel mensen.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwatches en oortjes voor
  1

  Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwat­ches en oortjes voor

  Laten we met de deur in huis vallen: na een significante prijsdaling vorig jaar is de Samsung Galaxy Z Flip 4 dit jaar een beetje duurder geworden. De plooibare smartphone kost vijftig euro meer dan de voorganger, om precies te zijn. Verder zijn er niet al te veel verrassingen bij de nieuwe toestellen van het bedrijf. De Galaxy Z Fold 4 is een beetje beter dan het model van vorig jaar en daarnaast zijn er met de Samsung Watch 5 en Watch 5 Pro twee nieuwe smartwatches. Tot slot zijn er draadloze oortjes die de naam Galaxy Buds 2 Pro kregen.

Tech