De Samsung Galaxy Z Flip 3 en de Samsung Galaxy Z Fold 3.
Volledig scherm
De Samsung Galaxy Z Flip 3 en de Samsung Galaxy Z Fold 3. © AP

Samsung stopt met advertenties in eigen apps op Galaxy-smartphones

iHLNEen doorn in het oog van velen is niet meer. Samsung België zal stoppen met het tonen van advertenties in vooraf geïnstalleerde apps zoals de weer-app en Samsung Thema’s. Dat bevestigt het bedrijf aan onze redactie. Die reclame werd weinig gesmaakt, zeker bij gebruikers van smartphones die ettelijke honderden euro’s kosten.

1 reactie

 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Hun kopers hebben het stilaan gehad met de reclame. De verkoopcijfers gaan de dieperik in omdat gans de wereld deze praktijken beu is. Ik zou zeggen koop ook geen Samsung TV's meer totdat ook daar de reclame verdwijnt uit de apps. Laat Uw kopers een eerlijke prijs betalen voor Uw producten, zonder onderhuidse/verdoken bijkomende inkomsten te verwerven die Uw klanten mateloos enerveren!
 1. Nieuwe plooibare Samsung Galaxy Flip 3 kost ‘maar’ 1.049 euro. Ook Fold 3, draadloze oortjes en smartwatches aangekondigd
  Play
  iHLN

  Nieuwe plooibare Samsung Galaxy Flip 3 kost ‘maar’ 1.049 euro. Ook Fold 3, draadloze oortjes en smartwat­ches aangekon­digd

  De Note is dood, leve de Galaxy Z! Vandaag stelt Samsung nieuwe smartphones voor. Verwacht geen Galaxy Note, zoals traditioneel het geval is op het einde van de zomer. Volg bij ons live de persconferentie, met commentaar van onze technologiejournalisten Lucas Wuyts en Kenneth Dée. Hieronder kan je ook de eerste details van de nieuwe gadgets lezen.
 2. Hogwarts Legacy: waarom de magie van Harry Potter na een kwarteeuw nog betovert
  PREMIUM

  Hogwarts Legacy: waarom de magie van Harry Potter na een kwarteeuw nog betovert

  De Harry Potter-franchise is nog springlevend. 25 jaar nadat ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ in ons land verscheen, komt op 10 februari de veelbesproken game Hogwarts Legacy uit. Het spel is nog gehuld in best wat mysterie, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. Hogwarts Legacy staat ook al weken bovenaan de lijst met bestverkochte games op Steam. Hoe komt het dat JK Rowling’s magische universum de dreuzelwereld al zo lang weet te beroeren?